Ben jij afgestudeerd in de richting van werktuigbouwkunde maar heb je geen idee waar je precies zou willen werken? Of heb je enkele jaren werkervaring en wil je wel eens weten hoe het eraan toegaat bij een ingenieursbureau in de offshore? Dan is het KENC KICKSTART PROGRAM iets voor jou!

WAT GA IK PRECIES DOEN DAN?
In een 24 maanden traject ben je direct onderdeel van een projectteam. Hier doe je ervaring op in verschillende functies. Ontdekken door te doen! Als project engineer ontwerp je bijvoorbeeld grote hijsgereedschappen voor windmolens op zee, vanuit je rol als FEM engineer ben je betrokken bij het maken van sterkteberekeningen en je kunt een fabricageproces ervaren waarbij meerdere componenten worden geassembleerd tot een woest grote machine. Je houdt je bezig met grote constructies en ben je van begin tot eind betrokken. Van het conceptontwerp tot het werkende eindproduct. Je staat er niet alleen voor, want je hebt ook een ervaren engineer aan je zijde waarmee je kunt sparren.

WAT DOET KENC?
Onze klanten bouwen windparken op zee. Met grote schepen en grote custom made tools. Het ontwerpen en bouwen van deze tools is precies wat wij doen. Dat doen we al 20 jaar en zijn nu hard aan het groeien. Dat betekent nieuwe mogelijkheden voor jou als engineer én ruimte voor persoonlijke groei!

MELD JE AAN!
In het Kickstart Program van 2022 zijn er 4 plekken beschikbaar. Wil jij een van deze vier plekken invullen? Bel of mail dan voor een kennismakingsgesprek, en wie weet vervolg of start jij je carrière bij KENC.

YOU MAY ALSO LIKE